Brugge – Congress

Daikin summit

Daikin organiseerde haar internationale summit in Brugge.

We hielpen in het samenstellen van het programma, de zoektocht naar de geschikte locatie, technische support,  een boeiende inhoud voor het social programme én uiteraard de culinaire invulling. De vele troeven van de stad droegen bij tot de sfeer.

Bovendien organiseren we in Brugge ook graag incentives en corporate events uit alle hoeken van de wereld. Wilt u een een congres, meeting of incentive organiseren? Live, virtueel of hybride? Wij adviseren u graag.

 
 
 

TRUE Bruges

De rode draad doorheen ons aanbod is onze passie voor de stad en haar inwoners. Dat combineren we met een heel gedreven service én een trendy blik op de stad. Historische locaties met een eigentijdse invulling, bijzondere ontmoetingen, sportieve uitdagingen, gastronomische ontdekkingen… Kortom Brugge nét dat tikkeltje anders én onder begeleiding van onze eigen professionele medewerkers en gidsen. Reeds meer dan 10 jaar werken we vanuit de Brugse binnenstad aan de organisatie van corporate events, meetings, congressen en incentives in deze fantastische stad.

Ontdek meer

 
 
 
 
 
 

Discover
more