Brugge – Team Building

Op stap met de chef, culinaire wandeling Brugge

Onze chef neemt u mee langsheen de smakelijkste plekjes van de stad. Tijdens deze culinaire wandeling bezoeken we allemaal adresjes met ‘goede smaak’. We wandelen langs diverse markten en speciaalzaken waar we al proevend kennis maken met de lokale producten. Als extra optie kunnen we
samen met de chef de ingrediënten kiezen om na de wandeling samen lunch of diner te bereiden.
In de namiddag nemen we jullie graag mee voor een zoete wandeling doorheen de stad langsheen de beste chocolatiers en patissiers. Leer alles over chocolade, kletskoppen, eclairs, nunnebillen, Brugs beschuit en andere lekkernijen!

 
 
 

TRUE Bruges

De rode draad doorheen ons aanbod is onze passie voor de stad en haar inwoners. Dat combineren we met een heel gedreven service én een trendy blik op de stad. Historische locaties met een eigentijdse invulling, bijzondere ontmoetingen, sportieve uitdagingen, gastronomische ontdekkingen… Kortom Brugge nét dat tikkeltje anders én onder begeleiding van onze eigen professionele medewerkers en gidsen. Reeds meer dan 10 jaar werken we vanuit de Brugse binnenstad aan de organisatie van corporate events, meetings, congressen en incentives in deze fantastische stad.

Ontdek meer

 
 
 
 

Discover
more